OBS! Den version af Internet Explorer, du benytter, er forældet. Vi anbefaler, du gør brug af en nyere browser, så du får den fulde oplevelse, når du besøger Rybners.dk

Sikkerhedskurser

I Energibranchen arbejder man her i Danmark med to forskellige sikkerheds- og træningsstandarder.

I Olie og Gas industrien er OPITO (Offshore Petroleum Industry Training Organization) den styrende standard. OPITO er de olieproducerende selskabers organisation og har som formål at udvikle og kontrollere standarderne indenfor sikkerheds træning i olie og gasindustrien globalt.

Olie og Gas

Som et minimum skal du have et 3 dages BOSIET kursus (Basic Offshore Safety Induction and Emergency Training) Kurset omfatter førstehjælp, brand, sø redning, personlig sikkerhed, HUET (Helicopter Underwater Escape Training incl. CA EBS).

Certifikatet er gyldigt i fire år og skal genopfriskes med en 1 dag FOET-kursus (Further Offshore Emergency Training), det er vigtigt at kurset tages inden udløbsdatoen på BOSIET kurset overskrides.

Kurserne er anerkendt globalt i Olie og Gas industrien, dog kan der være yderligere krav fra enkelte lande og operatører om ekstra/tillægs kurser.

Kontakt os

 

Camilla Eve Jessen

Full-service koordinator

smartphone+45 2071 5178

mailcej@rybners.dk

Camilla Eve Jessen

keyboard_arrow_up