OBS! Den version af Internet Explorer, du benytter, er forældet. Vi anbefaler, du gør brug af en nyere browser, så du får den fulde oplevelse, når du besøger Rybners.dk

Offshore-kurser til energisektoren

Kunne du tænke dig at komme til at arbejde i on-/offshorebranchen inden for olie, gas, vind og/eller energi?

For at arbejde indenfor energisektoren skal/kan man have forskellige kompetencer. Uanset om du ønsker at arbejde i Olie og Gas industrien eller i Vindsektoren er der meget stor fokus på sikkerhed. Derfor er der specifikke krav til hvilke sikkerhedskurser man skal have, afhængig af den enkelte branche og hvilke opgaver du skal løse.

På denne side giver vi dig et overblik over hvilke kurser og kompetencer du skal have og ideer til kurser det kan være en fordel at have i forhold til at arbejde offshore i energisektoren. Hvis du har spørgsmål som du ikke finder svar på er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.

Skræddersyede virksomhedskurser
 


Sikkerhedskurser

Læs mere


Kurser til svejsere

Læs mere


Kurser for elektrikere

Læs mere


Kurser til andre faglærte

Læs mere

Jobs i Offshore industrien

Offshore industrien er i dag en af de mest betydningsfulde i Danmark, med en omsætning i nærheden af 110 milliarder kroner. Det er særligt inden for rådgivning, design, produktion samt overvågning og vedligehold af olie/gas anlæg og havvindmøller, at vi er stærke i Danmark.

Når du bliver ansat i offshore branchen, bevæger du dig ind i en verden, hvor sikkerhed går forud for alt andet. Og der er nul-tolerance i forhold til at slække det mindste på sikkerheden. Derfor er sikkerhedskurser obligatoriske før du kan begynde på dit job på havet.

Læs mere om vores sikkerhedskurser her

Job og karriere - nyttige links

Vindmølleoperatør (Undervisningsministeriets uddannelsesguide)

Offshorearbejder (Undervisningsministeriets uddannelsesguide)

Find ledige jobs i offshorebranchen (Business Esbjerg)

Information til jobsøgende - jobmuligheder offshore (Business Esbjerg)

Kontakt os

 

Camilla Eve Jessen

Full-service koordinator

smartphone+45 2071 5178

mailcej@rybners.dk

Camilla Eve Jessen

keyboard_arrow_up