OBS! Den version af Internet Explorer, du benytter, er forældet. Vi anbefaler, du gør brug af en nyere browser, så du får den fulde oplevelse, når du besøger Rybners.dk

Praktisk info

Her finder du informationer om tilmelding, tilskudsregler, afbud og aflysning af kurser med mere.

Full Service

Hos Rybners er vi med dig hele vejen! Derfor tilbyder vi at klare alt det administrative, når du og dine ansatte skal på efteruddannelse og kurser. Det kaldes Full Service, og det er gratis.

Læs mere


Info om AMU-kurser

Er du interesseret i at vide mere om AMU-kurser, dine rettigheder som ledig eller de tilbud, vi har til virksomheder? Det kan også være, du er på udkig efter oplysninger om indkvartering, afbud eller ordensregler? Vi har samlet alle nyttige informationer til dig.

Læs mere


Om os

Rescue Center Denmark er et unikt videns- og uddannelsescenter med kompetence og specialviden inden for Brand & Redning, Præhospital behandling, Autohjælp og Bjærgning samt forebyggelse af ulykker.

Læs mere


Afbud

Alle kan blive syge, og der kan opstå situationer, så du ikke alligevel kan deltage på det kursus, som du har tilmeldt dig. Se her, hvordan vores regler er ved afbud.

Læs mere


Indkvartering

Vi tilbyder gode muligheder for overnatning og forplejning i løbet af dit kursus på Rescue Center Denmark. Du kan nemlig få et velfortjent hvil på Hermitage Skolehjem & Kursuscenter, hvor du får morgenbuffet og aftensmad.

Læs mere

Indkvarteringstilbud


Politiker 

Her finder du vores politikker for: kvalitet, arbejdsmiljø, miljø og udbud. 

Politiker


Offshore-kurser til energisektoren

Få et overblik over hvilke kurser og kompetencer du skal have og ideer til kurser det kan være en fordel at have i forhold til at arbejde offshore i energisektoren.

Offshore-kurser til energisektoren

keyboard_arrow_up