OBS! Den version af Internet Explorer, du benytter, er forældet. Vi anbefaler, du gør brug af en nyere browser, så du får den fulde oplevelse, når du besøger Rybners.dk

Rescue Center Denmark er Rybners’ mest actionprægede lokation

Et unikt videns- og uddannelsescenter 

Rescue Center Denmark er et unikt videns- og uddannelsescenter med kompetence og specialviden inden for Brand & Redning, Præhospital behandling, Autohjælp og Bjærgning samt forebyggelse af ulykker.

Med vores ekspertise og et bredt udvalg af kurser til de enkelte specialområder og kundetilpassede løsninger, får du som kunde eller kursist sikkerhed for at kvaliteten og sikkerheden er i orden og du præsenteres for den nyeste viden. Vi bestræber os på at matche dine uddannelsesbehov.

Med Rescue Center Denmark får du en samarbejdspartner, der kan rådgive med specialviden i mange spørgsmål, fx beredskabsplaner, sikkerhed, køretøjsopbygninger, materialevalg, udstyr, regler og myndighedskrav.

Professionel betjening på et solidt fagligt niveau

Rescue Center Denmark er en samling af alle aktiviteter inden for brand, redning, redderelevuddannelsen, autohjælp og ambulance. Vi tror på, tværgående viden, nye idéer og totalløsninger kan gavne dig. Vi står klar med en professionel betjening på et solidt fagligt niveau.

Rescue Center Denmark bygger på mere end 20 års erfaring inden for brancherne. Vi har i gennemsnit 180 elever/kursusdeltagere pr. uge - hele året. Centeret råder over 8.066 kvm bygninger. Med et samlet grundareal på ca.5,5 ha. har vi gode øvelsesarealer i tilknytning til undervisningslokalerne.

Vi benytter endvidere øvelsesfaciliteter ved Forsvaret, ved havnen og andre steder, der kan give realistiske øvelser og et optimalt kursusudbytte. Vi rykker gerne ud til jer - så er I på "hjemmebane".

Politikker

Her finder du vores politikker for: kvalitet, arbejdsmiljø, miljø og udbud.  

Læs mere


Ordensregler

For at få hverdagen til at fungere på Recue Center Denmark, har vi vedtaget følgende ordensregler, som vi forventer, at alle kursister lever op til.

Læs mere


 

Kontakt afdelingsledelsen

Christian Bo Sørensen

Afdelingschef for Rescue Center Denmark og Kursuscenter

phone+45 21497068

mailE-mail

Christian Bo Sørensen

Anna Margrethe Gad

Afdelingschef, EUDområdet Rybners/Rescue Center Denmark og Førstehjælpscenteret

phone+45 20431292

mailE-mail

Anna Margrethe Gad

keyboard_arrow_up