GWO Sea Survival

Kontakt os

Der er pt. ingen aktive hold til dette kursus.

Kontakt skolen for yderligere information.

Beskrivelse

Hvis du skal arbejde i havvindmøller altså vindmøller der står på havet (offshore), skal du udover de 3 moduler i GWO Basic Training- onshore, også have modulet GWO Sea Survival.

 

Sea Survival (1 dag)

Træning i sikkerhed til søs. Der veksles mellem teori og praktik. Undervisningen gennemgår forskelligt sikkerhedsudstyr og brugen heraf under af- og påstigning på både, evakuering til vands, mand-over-bord-øvelser m.v. Rescue Center Denmark udbyder dette modul via underleverandør. Der er ingen adgangskrav til dette modul.

 

Gyldighed

Alle sikkerhedsmoduler under GWO har en gyldighed på 2 år og skal genopfriskes inden modulerne udløber.

 

Succesfuld gennemførelse

Der er ikke nogen afsluttende test på nogen af modulerne, men underviseren vil løbende vurdere den enkelte deltager på indsats og resultater. Det er underviseren alene der beslutter om kurset er gennemført succesfuldt. Efter gennemførelse registreres hver enkel modul i WINDA under deltagerens personlige WIND-ID.

 

 

Tilmelding

Priser, indkvartering og tilmelding på tlf.: 7913 4485.

 

Bemærk.

Hvis en eller flere af deltagerne taler andet sprog end dansk, så gennemføres kurset på engelsk. Kurset udbydes i samarbejde med en underleverandør og vil derfor gennemføres på ekstern adresse.

 

Yderligere holdinformation

Undervisningsform

Undervisningstid

Forudsætninger

Beskrivelse

keyboard_arrow_up