GWO Slinger Signaller

Kontakt os

Der er pt. ingen aktive hold til dette kursus.

Kontakt skolen for yderligere information.

Beskrivelse

Varighed 

2 dage

Kurset giver deltagerne viden og færdigheder til at udføre opgaver som anhugger ved simple løfteopgaver hvor en løfteplan er udarbejdet og alle kendte risici beskrevet. Deltagerne vil være i stand til at forudse eventuelle risici og foretage forbyggende handlinger så ulykker undgås.

Efter kurset vil deltagerne kunne udføre anhugger opgaver og have en klar kommunikation med kranoperatøren på en sikker og korrekt måde. Kursisten vil kende forskelligt anhugningsgrej, anvendelse, mærkning og godkendelsesregler. Kurset gennemføres i henhold til GWO-standarden Slinger Signaller.

 

Adgangskrav

Deltagerne skal have oprettet en personlig profil i WINDA og angiv deres WINDA ID forud for kurset GWO Slinger Signaller. Ved kursusstart udfyldes og underskrives en sundhedserklæring, det forventes af deltagerne at de er i almindelig fysisk god form. Ellers er der ingen yderligere krav for deltagelse.

 

WINDA-registrering og gyldighed.

Efter gennemført kursusmodul registrerer Rescue Center Denmark det gennemførte modul i WINDA under deltagerens personlige WIND-ID. Der er ingen udløbsdato på gyldigheden af kurset. Slinger Signaller giver varige kompetencer og derfor er der ingen gyldighedsperiode for modulet. Dette er baseret på den antagelse at deltageren aktivt arbejder indenfor området i vindmølleindustrien. Ved en længere periode med fravær fra industrien og anvendelse af færdigheder, kan omskoling og recertificering være påkrævet i henhold til national lovgivning eller virksomhedspolitik.

 

Tilmelding.

Priser, indkvartering og tilmelding via ”tilmelding” her på siden eller på tlf.: 7913 4511

 

Bemærk.

Hvis en eller flere af deltagerne taler andet sprog end dansk, så gennemføres kurset på engelsk.

Yderligere holdinformation

Undervisningsform

Undervisningstid

Forudsætninger

Beskrivelse

keyboard_arrow_up